Hero Image

Sociala medier

Det går att följa Älvrummet på Facebook och YouTube. I Älvrummets sociala medier kan du lära dig mer om pågående stadsutvecklingsprojekt i Älvstaden och få tips på föreläsningar och andra aktiviteter som regelbundet äger rum i Älvrummet.

Facebook

https://www.facebook.com/alvrummet/

YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCC-pc5td9DRpEeykyBguYrQ

 

Tänk på att om du lämnar en kommentar eller gör ett inlägg så blir det en allmän handling som i regel är offentlig. Det du skriver kan komma att lämnas ut om någon frågar efter det.

När du använder sociala medier för att komma i kontakt med Älvrummet, så överförs informationen samt personuppgifter alltid till tredje part (företaget/organisationen som driver det sociala mediet) För din egen skull rekommenderar vi dig att inte skicka känslig information till oss via sociala medier.

• Du kan läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter på goteborg.se/dinapersonuppgifter

• Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen, DSF på datainspektionens webbplats: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/

Vi bemöter inte allmänna klagomål, enskilda frågor i ett specifikt ärende eller politiska frågor. Vi tar bort olämpliga inlägg som reklam för verksamhet som inte ingår i Göteborgs Stad, hot, pornografi, kränkande åsikter, personangrepp samt personuppgifter eller annan känslig personlig information.

Sidan administreras av Älvstranden Utveckling, ett bolag inom Göteborgs stad.