Hero Image

Evenemang

I Älvrummet anordnas regelbundet seminarier, öppna hus och andra aktiviteter med aktuella teman kopplade till stadsutveckling.

Soppluncher

Soppluncherna är ett evenemang som tar upp aktuella ämnen inom stadsutveckling och äger rum under lunchtid, kl. 11.45 – 12.45. Vi bjuder vi på ekologisk soppa, ostfralla och kaffe, samt ett föredrag på 30 minuter inklusive frågestund. Soppluncherna filmas och läggs ut på Älvrummets Youtube-kanal. Aktuella soppluncher annonseras i förväg på hemsidan, i nyhetsbrev och sociala medier.

Måndagssnack

Måndagssnack är öppna hus där vi bjuder in till dialog kring aktuella stadsutvecklingsprojekt. Projektansvariga, experter, politiker och andra nyckelpersoner finns på plats för ett informellt och avspänt snack över en fika. Under måndagssnack är det tillgänglighet, öppenhet och raka frågor och svar som gäller. Drop in mellan kl. 17 och 18.30, ingen föranmälan krävs. Aktuella måndagssnack annonseras i förväg på hemsidan, i nyhetsbrev och sociala medier.

Boka Älvrummet för egna evenemang

Det går också att boka Älvrummet för egna evenemang kopplade till stadsutveckling. Ni får då tillgång till Älvrummet utanför ordinarie öppettider. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Håll koll på kommande evenemang

Håll koll på vilka evenemang som är på gång via Senaste nytt. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev så bjuder vi automatiskt in dig till evenemang och aktiviteter i Älvrummet.