Hero Image

Om Älvrummet

Älvrummet är en naturlig arena för debatter i stadsutvecklingsfrågor och utställningar av förslag och planer. I Älvrummet finns både inspiration och information om den pågående stadsutvecklingen. Här får du en helhetsbild av det som planeras och det som redan är klart. En modell över centrala Göteborg ger en överblick över staden nu och i framtiden.

 

Ta del av Älvrummets evenemang

Älvrummet arrangerar regelbundet olika evenemang på temat stadsutveckling. Här samlas vi för seminarier, föreläsningar och diskussioner om aktuella ämnen kopplade till utvecklingen av områdena kring norra och södra Älvstranden. Håll koll på vad som är på gång via Senaste nytt. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev så bjuder vi automatiskt in dig till evenemang och aktiviteter i Älvrummet.

Älvrummet drivs av Göteborgs Stad genom Älvstranden Utveckling.

 

Älvrummet i sociala medier

Följ Älvrummet på Facebook, Twitter och Youtube för att ta del av debatten och vad som händer i den pågående stadsutvecklingen. Vi har även en gratisapp, OnSpotStory Älvrummet, som guidar dig genom stora delar av Älvrummets utställning i en komprimerad version.