Hero Image

Om Älvrummet

Älvrummet är en naturlig arena för debatter i stadsutvecklingsfrågor och utställningar av förslag och planer. I Älvrummet finns både inspiration och information om den pågående stadsutvecklingen. Här får du en helhetsbild av det som planeras och det som redan är klart. En modell över centrala Göteborg ger en överblick över staden nu och i framtiden.

 

Älvrummet flyttar till Lindholmen – besök vår pop-up under tiden

Den 30 september stängde Älvrummet för att flytta till nya lokaler på Lindholmen. Under tiden som flytten pågår finns Älvrummet pop-up i Göteborgs Stads lokaler i bottenvåningen på Köpmansgatan 20, bredvid Gustav Adolfs Torg. Här kan du prata med Älvrummets personal om den pågående stadsutvecklingen i Älvstaden och ta del av en mindre utställning. Det går även bra att boka gruppbesök.

Älvrummet pop-up är bemannat från 5 till 27 oktober, måndag till fredag kl. 09.00-11.30 och 12.30-15.00. I november öppnar Älvrummet i de nya lokalerna som ligger på Lindholmspiren 5.

 

Håll dig uppdaterad

Håll koll på vad som är på gång via Senaste nytt. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev så bjuder vi automatiskt in dig till evenemang och aktiviteter i Älvrummet.

 

Älvrummet i sociala medier

Följ Älvrummet på Facebook, Twitter och Youtube för att ta del av debatten och vad som händer i den pågående stadsutvecklingen.

Älvrummet drivs av Göteborgs Stad genom Älvstranden Utveckling.