Hero Image

Skräddarsy ert besök

Vill ni komplettera besöket på Älvrummet med ett möte, en konferens eller ett seminarium? Granne med Älvrummet ligger Lindholmen Conference Centre som erbjuder lokaler i olika storlekar, från två till 600 personer. Samtliga lokaler ligger i bottenplan. Till alla lokaler finns möjlighet att beställa förtäring som frukost, fika och lunch.

De typer av lokaler som finns att boka är:

Grupprum – med plats för upp till 10 personer i sittning runt ett fast bord. Samtliga rum är utrustade med LCD-tv/skärm samt whiteboard.

Newton – denna lokal är uppdelad i två sektioner. Den ena har ett fast större bord med plats för 24 personer, den andra har informell sittning i loungemöbler. Lokalen är utrustad med projektor, duk samt whiteboard.

Kelvin/Tesla – de här lokalerna är anpassade för grupper mellan 50-60 personer och utrustade med projektor, duk, trådlös mikrofon samt whiteboard.

Pascal – en större lokal anpassad för sittningar upp till 150 personer. Lokalen är utrustad med projektor, duk, trådlös mikrofon samt whiteboard.

Lindholmen Konferenshall – Med plats för upp till 600 personer ger hallen stora möjligheter för möten med många människor. Lokalen har en större scen med den teknik som behövs för att kunna hålla en större presentation. En tekniker finns på plats och ser till att allt flyter smidigt. Utanför hallen finns en större foajé med möjlighet att arrangera mingel i samband med mötet.

Planskiss över lokalerna

För att boka en lokal, kontakta Chalmers konferens på 031-772 39 50 (knappval 2), alternativt maila till bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Lindholmen Conference Centre drivs av Chalmers Konferens & Restauranger, ett bolag inom Chalmers Studentkårs företagsgrupp.

 

Boka catering vid ert besök

I samband med ett besök i Älvrummet finns möjlighet att beställa catering som levereras i anslutning till Älvrummet. Du beställer via bokninglindholmen@chalmerskonferens.se eller 031-772 3950 (knappval 2)

Meny vid catering i samband med besök i Älvrummet

 

Lunch och fika vid besök i Älvrummet

Det finns över 30 restauranger och caféer på Lindholmen. Se vilka restauranger och caféer som finns i området.

Bredvid Älvrummet finns ett café som har samma öppettider som Älvrummet.